top of page

            Trouwen

Het vinden van de juiste fotograaf voor jullie grote dag is een hele opgave. Je kiest iemand die een heel intiem deel van de dag met je door brengt. Daarom is het belangrijk dat je je vertrouwd voelt en een klik met iemand hebt.

Het fotograferen van een bruiloft is zoveel meer dan alleen het vastleggen van momenten. Het is een vorm van verhaal vertellen en ieder verhaal is uniek. Ik hoor graag wat jullie verhaal is en waar jullie over dromen. Zodat we samen herinneringen kunnen maken waar jullie voor altijd vol trots op terug kijken. 

Op de dag zelf gaat het erom dat jullie genieten. Samen creëren we kleine momentjes om even adem te halen. Ik hou me vooral op de achtergrond, maar als jullie me nodig hebben help ik graag zodat jullie op je mooist op de foto gaan.

Mijn liefde voor beweging, schilderachtig licht en romantische composities vinden jullie terug in de foto´s. Trouwfotograaf zijn is mijn passie. Het dwingt mij zoveel meer te zijn dan alleen dat. Een choreograaf, een styliste, een vriendin, iemand die mee lacht en huilt van achter de camera. Iemand die geeft om jullie herinneringen.
 

Bruidsfotografie trouwfotografie
bottom of page