top of page
Portretfotografie Trouwfotograaf Boudoirfotografie Newbornfotografie

About Me

Hi,

Mijn naam is Marieke Luppens en ik kom uit Noord- Holland.
De liefde voor fotografie werd al jong aangewakkerd door mijn opa. Ik vond het fascinerend om mee te kijken in zijn doka terwijl hij foto's ontwikkelde. Vol spanning wachten tot de foto's langzaam droog werden en er plaatjes tevoorschijn kwamen. 


Van mijn opa en oma heb ik dan ook mijn eerste camera gekregen. Alles en iedereen moest eraan geloven, ik wilde alles vastleggen. Dit maakt fotograferen ook zo mooi. Je legt momenten vast die gepasseerd zijn, maar vereeuwigd ze in beeld. Herinneringen die met de tijd vervagen kan je weer herbeleven door foto's terug te kijken. Een mooier cadeau kan je iemand niet geven.

Ik hou van werken met natuur licht. Waar ik ook ben, ik ben altijd bezig met hoe het licht valt en hoe zelfs de meest gewone plekjes iets magisch krijgen. Dit zie je dan ook veel terug in mijn manier van fotograferen.

Het werk als fotografe combineer ik heel graag met mijn andere passie en dat is werken als dierenarts assistente. Ik vind het heerlijk om met mensen en dieren te werken en haal er ontzettend veel voldoening uit om mens en dier te helpen.

Liefs,

Marieke

bottom of page